Datum ukončení sezony 1 a co bude dál

Jsem zpět ze zahraničí, bohužel ne na dlouho, nicméně Convergence sada se nezadržitelně blíží a s ní i ukončení první sezóny Arény.

Datum ukončení sezóny Nal Hutta je 17.3.2019.

Do konce sezony tím pádem zbývá ještě měsíc. Na neděli 24.2. je naplánován další turnaj, tentokrát o foilového Luka Skywalkera. Jedná se o poslední Arenu v rámci první sezony. Kromě toho i nadále každé úterý probíhá training day v Mephitu. Spousta lidí má navíc nevyužité body. Vzhledem k tomu, že se do další sezony nepřevádí, můžete je směle měnit za promo karty.

Jakmile sezona skončí, každý hráč navíc obdrží i personifikoanou kartu s battlefieldem Outer Rim Outpost.

Promo battlefield za sezonu 1 – Nal Hutta

Sezona 2 – Naboo, pro hráče kteří budou mít zájem se přidat, začne přibližně koncem března. Všechny proma ze sezony 1, které mi zůstanou, budou k dispozici v sezoně 2. Navíc se k nim přidají i nové promo charaktery, bude upravený i Bounty List. Protože několik charakterů z Convergence již bylo zvěřejněno, je asi vhodný čas ukázat dva připravené exempláře. Šablona karty od sezony 1 prošla grafickými změnami a formátováním a přestože to znamená, že karty ze sezony 1 a 2 vedle sebe nebudou dokonale ladit, doufám, že to povede k lepší čitelnosti karet. Do budoucna by se již formát karty měnit neměl.

Jak jsem naznačoval již minule, v sezoně 2 dojde ke změně distribuce promo karet. Na víkendové turnaje bude k dispozici kit, který bude zahrnovat oboustranné promo pro každého účastníka a pro tři nejlepší hráče bude připravená další promo karta – foilový charakter podobný těm v sezoně 1 nebo jiné promo. Na účast na turnaji s kitem nebude potřeba být registrovaný hráč, tím by se měla zvýšit atraktivita pro mimopřažské hráče. Registrovaní hráči budou navíc na víkendových turnajích i volném hraní získávat kredity na nákup promo charakterů, tak jak byli zvyklí doposud. Pro registrované hráče se budu snažit podle úspěšnosti celé Areny vytvářet i další bonusy navíc, jako výše uvedený battlefield případně další nápady, o které jste projevili zájem v dotazníku.

Pro turnajové kity na sezonu Naboo jsou připraveny 3 oboustranné karty, které budou v kitech rotovat a objeví se i vícekrát, jejich výběr je tak záměrně takový, aby se hráčům hodily ve více kopiích. Stormtrooper byl zveřejněn minule, o jeho zadní straně ještě není rozhodnuto. Zbylé dvě karty jsou již ale hotové, můžete se s nimi tedy seznámit níže :) Vzhledem k tomu, že karty jsou oboustranné, pro jejich hraní v balíku je potřeba mít karty obaleny v neprůhledných a neprůsvitných obalech.

To je pro dnešek vše. Detailnější proporce sezony 2 přijdou v příštích týdnech.

Leave a comment