Guild Prize Wall – Tokens

Následující list obsahuje všechny tokeny a další doplňky pro hru, které je možné vyměnit za prize ticket. Nové foil promo karty naleznete ve vedlejším seznamu, stejně jako staré promo karty, které jsou v nabídce dokud nedojdou, dotisk již objednávat nebudu. U odměn které jsou na prodej je rovněž uvedena i cena v korunách.

Power Action žetony – bílé s polepem

Power action žetony je možné brát po kusech. Jedná se o bílý plastový žeton s průměr 26mm a tloušťkou 4mm, který je z jedné strany polepen vesmírnou lodí odpovídající dané frakci a z druhé strany ilustrací některé z postav ze světa SW.

Cena každého tokenu jsou buď 3 tickety nebo 25 korun.

Serie Sith Lords: zadní strana tokenu s Imperial Shuttle Lambda Class, přední strana Emperor Palpatine, Darth Maul, Count Dooku nebo Darth Vader.

Serie Jedi: zadní strana tokenu s Delta 7 Interceptor, přední strana Mistr Yoda, Mace Windu, Obi-Wan Kenobi nebo Luke Skywalker.

Serie Imperial / Separatist Command: zadní strana s Imperial Class Star Destroyer, přední strana Grand Admiral Thrawn, Grand Moff Tarkin, Director Krennic, General Grievous nebo Commander Iden Versio.

Serie Rebels / Resistance Command: zadní strana MC-75 Star Cruiser, přední strana General Leia Organa, Admiral Ackbar, Captain Wedge Antiles, Senator Padme Amidala, Senator Bail Organa.

Serie Bounty Hunters and Villains: zadní strana Firespray class Interceptor, přední strana Jabba the Hutt, Boba Fett, Bossk, Greedo.

Serie Scoundrels: zadní strana YT-1300 Light Freighter, přední strana Han Solo, Jyn Erso, Chewbacca, Lando Calrssian, Maz Kanata.

Leave a comment